Kuhinja Online

Hranilne vrednosti živil, aplikacija za sestavljanje obrokov
in recepti z izračunanimi hranilnimi vrednostmi.

Katera živila izbrati?
Koliko in kaj jesti?

Se izgubljate v poplavi informacij o prehrani? Ne veste koliko in kaj konkretno naj jeste oz. kje sploh začeti; koliko kalorij, katera živila, da bo dovolj makro in mikrohranil. Ali pa morda potrebujete samo nove ideje za pripravo hranilno primernih in okusnih obrokov?

SPOZNAJTE APLIKACIJO

Kuhinja Online

Iskalnik po podatkovnih zbirkah živil in receptov z izračunanimi hranilnimi vrednostmi, aplikacija za sestavljanje obrokov ter prilagajanje obstoječih receptov lastnim potrebam, kreiranje dnevnih in tedenskih jedilnikov (v pripravi) ter različni izračuni in antropometrične meritve.

Aplikacija za sestavljanje obrokov

V podatkovni zbirki živil imamo večino generičnih živil in dnevno naraščajoče število izdelkov različnih blagovnih znamk z do 138 navedenimi hranilnimi vrednostmi. Živila in izdelke ter njihove hranilne vrednosti lahko pregledujete, si jih shranite med priljubljene in jih kombinirate v obroke oziroma recepte, ki imajo avtomatično izračunane hranilne vrednosti.

Recepti s hranilnimi vrednostmi

Obroke oz. recepte si lahko shranite, jih označite kot zasebne ali pa dovolite javno objavo in s tem pomagate tudi drugim uporabnikom. Naša baza receptov se tako dnevno veča, saj člani prispevajo svoje kuharske mojstrovine. Recepte lahko s pomočjo aplikacije enostavno spremenite (dodate in odvzamete živila in spremenite njihove količine) in tako hranilno prilagodite lastnim potrebam.

Jedilniki (v pripravi)

Obroke, ki si jih boste sestavili, in javne recepte, lahko kombinirate v dnevne jedilnike, te pa v tedenske plane. Kot obroki oz. recepti imajo tudi jedilniki avtomatično izračunane hranilne vrednosti. Na ta način lahko energijski in hranilni vnos načrtujete dolgoročno, zaradi preglednosti in definiranosti pa se vam je hkrati tudi lažje držati začrtane poti.

Izračuni in meritve

S pomočjo Kuhinje Online si lahko naredite različne fiziološke izračune (bazalna presnova, skupna dnevna presnova, poraba energije glede na srčno frekvenco itd.), makrohranilne izračune in razporeditev glede na cilje ter po želji tudi periodično beležite svoj napredek s pomočjo antropometričnih meritev.

Baza živil
Hranilne vrednosti
Baza receptov
Recept
Prilagajanje recepta
Meritve in izračuni
Meritve in izračuni

Olajšajte si načrtovanje in pripravo hranilno primernih in okusnih obrokov!

Kuhinja Online

40 €

enkratno plačilo
doživljenjski dostop