Online prehransko
izobraževanje in coaching

Izboljšajte prehranske navade, prevzemite nadzor
nad svojim zdravjem, počutjem in izgledom.

Vas je življenje
zapeljalo v slepo ulico?

Naporna služba, študij, družina, morda ste se podali v podjetništvo, imate številne obveznosti in odgovornosti. Vse to vam jemlje veliko časa in energije in je prispevalo k oblikovanju slabih prehranskih navad, ki že terjajo svoj davek. Slabe telesne sposobnosti, pomanjkanje energije in stalna utrujenost, odvečni kilogrami … Čas je, da si uredite prehrano in ponovno prevzamete nadzor nad svojim življenjem in posledično zdravjem, počutjem in telesnim izgledom.

SPOZNAJTE PROGRAM

Prehrana Online

Strukturirano online prehransko izobraževanje in coaching za dolgoročno vzdržne rezultate

Na zdrav način do boljšega psihofizičnega stanja

Naš program vam lahko pomaga do bistvenih sprememb telesne sestave, izboljšanja počutja in nivoja energije. Še pomembneje pa je, da lahko to potem tudi vzdržujete ali nadgradite, saj boste opremljeni z vsem potrebnim znanjem in imeli sistem, s katerim boste lahko uspešno krojili svoje življenje.

Prevzemite nadzor nad vašim zdravjem in počutjem

Nikoli več se vam ne bo treba posluževati restriktivnih diet in drugih neživljenjskih metod. Še več, vedeli boste, da so in zakaj so te metode neučinkovite in pogosto celo zdravju in počutju škodljive.

Prilagojeno vašim potrebam in življenju

Ne predpisujemo diet, ne vsiljujemo striktnih pravil, ki so nekompatibilna z vašim življenjem, preferencami itd., podamo pa potrebno znanje in vam pomagamo osvojiti nabor zdravih prehranskih in prehranjevalnih navad.

Zasnovano na znanosti

Sistem smo zasnovali na podlagi strokovnih dognanj in dolgoletnih izkušenj z najrazličnejšimi strankami. Vigor ekipa trenerjev spremlja razvoj na strokovnih področjih prehrane, vadbe in psihologije in nove ugotovitve uporablja pri izpopolnjevanju sistemov treniranja in prehranskega coachinga.

Kaj dobite?

Prehranski kurikulum je iz dveh delov in obsega več kot 30 lekcij, ki so razdeljene v 12 modulov. Z lekcijami pridobite vse potrebno znanje za razumevanje koncepta zdravega prehranjevanja in da se vam nikoli več ne bo treba spraševati, kaj in koliko naj jeste.

Lekcije so razumljive in večinoma enostavne, tako kot mora biti tudi prehranjevanje. Za vsako lekcijo porabite 10 do 20 minut.

Za celoten kurikulum si lahko vzamete kolikor časa želite; lahko ga predelate v treh tednih ali pa v petih mesecih. Večina strank ga predela v osmih do dvanajstih tednih, torej en do dva modula na teden.

Na koncu vsakega modula in nekaterih vmesnih lekcij dobite tudi vprašalnik oz. test, s katerim preverite in okrepite znanje, ki ste ga pridobili s preteklimi lekcijami. Vprašalniki so sestavljeni tako, da spodbujajo pomnenje in razumevanje, ne da vas obremenjujejo in frustrirajo.

Prehranski coaching obsega tri module, dva teoretična in enega praktičnega. Praktični modul obsega eno domačo nalogo in 5 navad. Sestavili smo nabor prehranskih in prehranjevalnih navad, ki so bistvene za preoblikovanje vedenja in miselnosti v kontekstu prehranjevanja in tudi širše. Ta nabor lahko kasneje tudi sami dopolnjujete.

Preoblikovanje vedenja in miselnosti vas bo postavilo na pot smiselnega, zdravega, neobremenjenega prehranjevanja in posledično bolj zdravega življenjskega sloga.

Pogoj za dostop in začetek s coachingom je, da predelate prvi del prehranskega kurikuluma. Ta pogoj zagotavlja, da se prakse lotite oboroženi s primernim znanjem.

Za coaching je predvidenih 12 tednov; vsaka dva tedna dobite novo nalogo oz. navado, ki jo morate vaditi. Vendar pa je, podobno kot za kurikulum, tudi dolžina coachinga prilagodljiva.

Sistem odgovornosti. Za napredovanje morate v aplikaciji označiti, da ste prebrali lekcijo ali navado, oz. opraviti test znanja. Nihče vas ne preverja in vam gleda pod prste, a za svoja dejanja ste vseeno odgovorni. Sami sebi.

Podpora trenerja. Ves čas coachinga vam je na voljo tudi vam dodeljeni Vigor trener, ki ga lahko kontaktirate če oz. ko naletite na težavo oz. ko potrebujete dodatno pomoč ali razlago.

Bonus 1: S programom dobite neomejen dostop do Kuhinje Online – iskalnikov po podatkovnih zbirkah živil in receptov / obrokov in aplikacij za sestavljanje obrokov ter spreminjanje in prilagajanje obstoječih receptov lastnim potrebam. Več o Kuhinji Online
Bonus 2: S programom dobite tudi dostop do aplikacije za izračun presnove, makrohranilne izračune in antropometrične meritve.
Bonus 3: Kot udeleženka / udeleženec programa se lahko udeležite brezplačnih delavnic, ki jih v našem centru organiziramo za naše člane
Kurikulum
Baza živil
Hranilne vrednosti
Baza receptov
Recept
Meritve in izračuni

Do zdravega in aktivnega življenjskega sloga ljudem pomagamo že več kot 15 let

Znanje in izkušnje, ki jih v naših dveh vadbenih centrih VigorGround v Ljubljani na osebnem nivoju delimo z našimi rednimi 500 člani, smo zapakirali v online obliko z namenom pomagati do zdravega prehranskega režima tudi vam doma. Nikoli več se vam ne bo treba spraševati koliko in kaj jesti.

Kaj pravijo naše stranke?

Ditka Maučec


Vigor mi je pomagal najti stabilnost pri prehrani, vadbi in v počutju. Priporočam vsem, ki želijo korak naprej in biti zadovoljni sami s seboj.

POGLEJ VIDEO

Miha Žerko


Trenerji v Vigorju res obvladajo svoja področja. V bistvu nimaš občutka da napreduješ, ampak dejansko napreduješ. In to medtem, ko se zabavaš.

POGLEJ VIDEO

Nemanja Malbašić


Vigor bi priporočil vsakemu, ki ima stresno življenje, ki je mogoče zadnja leta malo zaspal in ki si želi zdravo živeti in se dobro počutiti.

POGLEJ VIDEO

Naredite nekaj dobrega za svoje zdravje in telo!

Ekipa VigorGround vam lahko pomaga tudi, če nas ne morete obiskati osebno. Dovolj je bilo izgovorov, začnite že danes.

Prehrana Online

90 €

enkratno plačilo
doživljenjski dostop